Naon Dupi API? Jeung Akronim lianna: REST, SOAP, XML, JSON, WSDL

Lamun anjeun ngagunakeun browser a, browser anjeun nyieun requests ti server klien tur server ngirimkeun deui file nu browser anjeun assembles tur mintonkeun kaca web kalawan. Tapi kumaha upami anjeun ngan ukur hoyong server atanapi halaman wéb anjeun nyarios ka server anu sanés? Ieu ngabutuhkeun anjeun pikeun kode program kana API. Naon Dupi API nangtung pikeun? API nyaéta akronim pikeun Application Programming Interface (API). API nyaéta sakumpulan

JSON Viewer: Alat Gratis Pikeun Parse sareng Ningali Kaluaran JSON API anjeun

Aya waktos nalika kuring damel sareng API Obyek Obyek JavaScript sareng kuring kedah ngungkulan kumaha kuring ngasarkeun susunan anu dikembalikan. Nanging, kaseueuran waktos sesah sabab éta ngan ukur hiji senar. Éta nalika JSON Viewer tiasa dianggo pisan pikeun anjeun tiasa nga-indentasi data hirarkis, kode warna éta, teras ngagulung pikeun milarian inpormasi anu anjeun peryogikeun. Naon JavaScript Object Notation (JSON)? JSON (Obyek JavaScript

mParticle: Kumpulkeun sareng Sambungkeun Data Palanggan Ngaliwatan API sareng SDK Aman

Klién anyar anu urang damel sareng gaduh arsitéktur anu sesah anu nambalan babarengan belasan platform sareng bahkan langkung lebetna. Hasilna mangrupikeun sapuluh duplikasi, masalah kualitas data, sareng kasusah dina ngatur palaksanaan salajengna. Sanaos aranjeunna hoyong urang tambihan langkung seueur, kami nyarankeun yén aranjeunna ngaidentipikasi sareng ngalaksanakeun Platform Data Palanggan (CDP) pikeun ngatur sadaya titik éntri data kana sistemna, ningkatkeun akurasi data na, matuh

15 Patarosan Anu Kedah Anjeun Tanya Ngeunaan API Aranjeunna Sateuacan Milih Platform

Babaturan sareng mentor anu saé nyerat nyungkeun patarosan ka kuring sareng Abdi hoyong ngagunakeun réspon kuring pikeun tulisan ieu. Patarosan na sakedik langkung difokuskeun kana hiji industri (Email), janten kuring parantos ngageneralisasi réspon kuring ka sadaya API. Anjeunna naroskeun patarosan naon anu kedah ditaros ku perusahaan ngeunaan vendor ngeunaan API na sateuacan milih. Naha Anjeun Kedah API? Antarmuka program aplikasi (API) mangrupikeun antarmuka anu sistem komputer, perpustakaan,

Mashape Nyambungkeun Pamekar sareng API

Kanggo waktos anu pangpanjangna, goto kuring pikeun milarian API mangrupikeun Wéb Programmable - tapi éta panginten parantos robih saatos museurkeun Mashape. Mashape sanés saderhana anu tiasa dipilarian tina API, éta leres-leres ngahijikeun API langsung kana gudangna. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngadaptar, mendakan sareng nguji API tanpa aya kasusah pisan. Ieu daptar manpaat sareng fitur aranjeunna: Sadayana dina hiji Tempat - ngajajah kelompok API sahingga anjeun tiasa milih, milih,