JustControl.it: ngajadikeun otomatis Ngumpulkeun Data Attribution Sakuliah Saluran

Pamasaran digital didorong ku kabutuhan kustomisasi anu langkung ageung: sumber data énggal, kombinasi seger kemitraan, ongkos anu teras-terasan, skénario UA anu canggih, jst Sedengkeun pikeun masa depan industri urang, éta janji bakal langkung nangtang sareng granular. Éta sababna propésional anu suksés sareng aspiring peryogi pangungkit anu tiasa dianggo pikeun ngungkulan kaayaan rumit sareng gambar rumit. Nanging, seueur alat anu aya masih nawiskeun pendekatan 'one-size-fits-all' kuno. Dina kerangka munggaran ieu, sadayana