Platform Manajemén Salon sareng Spa Salonist: Pasini, Inventori, Pamasaran, Payroll, sareng seueur deui

Salonist mangrupikeun parangkat lunak salon anu ngabantosan spa sareng salon ngatur gaji, tagihan, miluan klien anjeun, sareng ngaéksekusi strategi pemasaran. Fitur diantarana: Setélan Janjian pikeun Pesen Online Spa sareng Salon - Nganggo parangkat lunak booking Salonist Online, palanggan anjeun tiasa ngajadwalkeun, ngajadwalkeun deui, atanapi ngabolaykeun janji dimana waé aranjeunna. Kami gaduh kabisa situs wéb sareng aplikasi anu tiasa diintegrasikeun sareng cecekelan média sosial Facebook sareng Instagram. Kalayan ieu, prosés booking sacara lengkep lengkep

SalesRep.ai: Ngagunakeun Kecerdasan pikeun ngajadikeun Otomatis Multi-Channel Prospect Interaction

Sakumaha pidéo ieu ti SalesRep nunjukkeun, bagian ageung tina waktos penjualan ka luar dihabiskan pikeun ngahubungkeun atanapi ngajadwalkeun pikeun ngahubungi pelanggan. SalesRep ngamangpaatkeun otomatisasi panggero ku platform pamrosésan basa otonom, alami pikeun ngusahakeun éta tim penjualan anjeun, ngamungkinkeun aranjeunna museurkeun sadaya perhatian kana penjualan - sanés sambunganna. Platform ngamungkinkeun klien ngawangun prosés anu dijadwalkeun nganggo olahtalatah téks email, sora, sareng SMS.

vCita: Pasini, Pamayaran, sareng Kontak Portal pikeun Situs Usaha Leutik

LiveSite ku vCita nyandak sagala kasusah pikeun netepkeun janji, mayar online, manajemén kontak sareng ngabagi dokumén sareng nempatkeunana dina slide anu saé dina halaman wéb anjeun. Fitur konci LiveSite ku Manajemén Kontak vCita - Candak inpormasi klien sareng streamline dialogna sareng tim anjeun. Antarbeungeut wéb ngamungkinkeun anjeun ngatur kontak, kéngingkeun wawasan, ngalacak interaksi klien, ngaréspon sareng tindak lanjut nganggo alat naon waé. Anjeun bahkan tiasa ngajadikeun otomatis komunikasi klien, béwara sareng panginget.