Pemasaran Ambu: Statistik, Élmu Olfactory, Sareng Industri

Unggal waktos kuring balik ka bumi tina dinten anu sibuk, utamina upami kuring nyéépkeun seueur waktos di jalan, hal anu pangpayunna kuring lakukeun nyaéta lilin. Salah sahiji karesep kuring nyaéta lilin kayu aster laut uyah anu disebut Tenang. Sababaraha menit saatos dinyalakan, kuring asa rada saé sareng ... kuring kalem. Élmu Ambu Élmu dina bau anu matak. Manusa tiasa terang langkung ti samilyar bau anu bénten. Sakumaha