Kumaha Kelly-Moore Paints Nyiptakeun Kabisat kana SugarCRM pikeun Ngahasilkeun Inovasi sareng Transformasi Bisnis

Perlombaan pikeun ngabédakeun pangalaman palanggan ngagaduhan seueur organisasi anu hoyong platform deui sistem manajemén hubungan palanggan (CRM). Ieu kasus Kelly-Moore Paints. Ngabantosan panyadia CRM anu tos aya, perusahaan cet ngalih ka SugarCRM. Dinten ayeuna, Kelly-Moore Paints ngalarapkeun platform CRM anu tiasa diskalakeun, out-of-the-box, AI-driven CRM pikeun penjualan sareng otomatisasi pamasaran, ngadorong inovasi sareng transformasi bisnis. Kelly-Moore Paints mangrupakeun salah sahiji pausahaan cet-milik pagawe pangbadagna di AS sarta mangrupa

AdCreative.ai: Anggo Kecerdasan Buatan Pikeun Ngarancang Sareng Ngaronjatkeun Tingkat Konversi Iklan Anjeun

Pangiklan rata-rata ngagaduhan sababaraha tantangan nalika nyiptakeun spanduk, iklan tampilan, sareng kréatif iklan anu sanés: Nyiptakeun - nyiptakeun sababaraha pilihan iklan tiasa nyéépkeun waktos. Statistik - letting unggal versi ad ngajalankeun cukup lila pikeun ngumpulkeun data cukup keur nyieun kaputusan luyu tiasa boros. Relevansi - samentawis éta prakték anu pangsaéna pikeun nyiptakeun iklan tampilan sareng spanduk, paripolah pangguna terus robih sareng panginten henteu relevan pikeun spésifik anjeun.

Tilu Cara Agénsi Pemasaran Inovasi sareng Tumuwuh Nilai Sareng Kliénna

Pemasaran digital mangrupikeun salah sahiji industri anu paling gancang ngembang di dinya. Didorong ku instability ekonomis sareng téknologi anu gancang muncul, pamasaran digital robih unggal taun. Naha agénsi pamasaran anjeun tetep sareng sadaya parobihan éta atanapi anjeun nyayogikeun jasa anu sami anu anjeun lakukeun 10 taun ka pengker? Tong salah sangka: Teu kunanaon janten saé dina hiji hal khusus sareng gaduh pangalaman mangtaun-taun ngalakukeun éta. Kanyataanna, éta meureun nu pangalusna

ZineOne: Anggo Kecerdasan Buatan Pikeun Ngaramalkeun sareng Ngaréaksikeun Sakedapan Ka Paripolah Sési Pangunjung

Langkung ti 90% lalu lintas halaman wéb henteu anonim. Kaseueuran pangunjung halaman wéb henteu lebet sareng anjeun henteu terang nanaon ngeunaan aranjeunna. Peraturan privasi data konsumen aya dina ayunan pinuh. Tapi, konsumén ngarepkeun pangalaman digital anu dipersonalisasi. Kumaha merek ngaréspon kana kaayaan anu sigana ironis ieu - konsumén nungtut langkung seueur privasi data bari ogé ngarepkeun pangalaman anu langkung pribadi ti kantos? Seueur téknologi museurkeun kana ngalegaan data pihak kahijina tapi teu saeutik pikeun ngaropea pangalaman anonim.

7 Cara Bendungan Anu Katuhu Bisa Ngaoptimalkeun Kinerja Merek Anjeun

Lamun datang ka nyimpen jeung ngatur eusi, aya sababaraha solusi kaluar aya-pikir sistem manajemen eusi (CMS) atawa file hosting jasa (kawas Dropbox). Manajemén Aset Digital (DAM) tiasa dianggo saluyu sareng jinis solusi ieu-tapi nyandak pendekatan anu béda pikeun eusi. Pilihan sapertos Box, Dropbox, Google Drive, Sharepoint, jsb., dasarna janten tempat parkir saderhana pikeun aset akhir nagara; aranjeunna henteu ngadukung sadaya prosés hulu anu nuju nyiptakeun, marios, sareng ngatur aset-aset éta. Dina watesan DAM