Blog-Tipping: Pos Mandiri

Tippee kuring anu salajengna nyaéta Ryan anu ngajalankeun blog wirausaha, anu disebat The Self Reliant Post. The Self-Reliant Post mangrupikeun blog ngeunaan kumaha cara ngasilkeun artos ku bisnis bumi online sareng pamikiran sanés anu aya hubunganana. (Kuring ngarebut kalimat pamungkas tina halaman About.) Ieu Tip Blog anjeun: Doh! Naha kuring nembé dibantingkeun? Nalika kuring mimiti perhatosan nami domain sareng sadaya tanda hubung éta, éta pamikiran anu mimiti anu pencét kuring.