Ngarekam kanggo iMovie nganggo Kaméra Wéb sareng Mikropon Béda

Ieu salah sahiji tulisan anu paling populér di Martech Zone salaku usaha sareng individu anu nyebarkeun strategi kontén pidéo pikeun ngawangun wibawa online sareng ngadorong ngarah kana bisnisna. Sanaos iMovie panginten mangrupikeun salah sahiji platform anu paling populér pikeun ngédit pidéo kusabab gampang dianggo, éta sanés salah sahiji platform éditan pidéo anu paling mantep. Sareng, urang sadayana terang yén ngarékam audio tina kaméra laptop atanapi Webcam mangrupikeun anu pikareueuseun

Kantor Bumi Kuring anu Diénggalan pikeun Ngarekam Pidéo sareng Podcasting

Nalika kuring ngalih ka kantor bumi kuring sababaraha taun ka pengker, kuring ngagaduhan seueur padamelan anu kedah dilakukeun pikeun ngajantenkeun rohangan anu raoseun. Abdi hoyong nyetélna pikeun rékaman pidéo sareng podcasting tapi ogé ngajantenkeun rohangan anu raoseun dimana kuring resep nyéépkeun jam-jaman. Ampir aya, janten kuring hoyong ngabagi sababaraha Investasi anu kuring damel ogé kunaon. Ieu ngarecahna