7 Cara Bendungan Anu Katuhu Bisa Ngaoptimalkeun Kinerja Merek Anjeun

Lamun datang ka nyimpen jeung ngatur eusi, aya sababaraha solusi kaluar aya-pikir sistem manajemen eusi (CMS) atawa file hosting jasa (kawas Dropbox). Manajemén Aset Digital (DAM) tiasa dianggo saluyu sareng jinis solusi ieu-tapi nyandak pendekatan anu béda pikeun eusi. Pilihan sapertos Box, Dropbox, Google Drive, Sharepoint, jsb., dasarna janten tempat parkir saderhana pikeun aset akhir nagara; aranjeunna henteu ngadukung sadaya prosés hulu anu nuju nyiptakeun, marios, sareng ngatur aset-aset éta. Dina watesan DAM

Naha Audio Out-Of-Home (AOOH) Bisa Ngabantosan Transisi Ngajauhan Kuki Pihak Katilu

Kami parantos lami terang yén toples cookie pihak katilu moal tetep pinuh langkung lami. Kode-kode leutik anu aya dina panyungsi urang gaduh kakuatan pikeun nyandak seueur inpormasi pribadi. Aranjeunna ngaktifkeun pemasar pikeun ngalacak paripolah online masarakat sareng kéngingkeun pamahaman anu langkung saé ngeunaan konsumén ayeuna sareng poténsial anu ngadatangan situs wéb merek. Éta ogé mantuan marketers - sarta pamaké internét rata - leuwih éféktif jeung éfisién ngatur média. Janten, naon masalahna? The

Telbee: Nangkep Pesen Sora Tina Pamiarsa Podcast Anjeun

Aya sababaraha podcast dimana kuring jujur ​​​​harep yén kuring parantos nyarios ka tamu sateuacanna pikeun mastikeun yén aranjeunna janten panyatur anu pikaresepeun sareng ngahibur. Peryogikeun sakedik padamelan pikeun ngarencanakeun, ngajadwalkeun, ngarékam, ngédit, nyebarkeun, sareng ngamajukeun unggal podcast. Seringna kuring mundur sorangan. Martech Zone nyaeta harta primér kuring nu kuring ngajaga, tapi Martech Zone Wawancara ngabantosan abdi pikeun terus ngusahakeun kumaha cara kuring nyarios sacara umum,

BunnyStudio: Milarian Bakat Profesional Sora sareng Laksanakeun Proyék Audio Anjeun Gancang sareng Gampang

Kuring henteu yakin naha saha waé anu bakal ngahurungkeun mikropon laptopna sareng ngalakukeun padamelan anu pikasieuneun nyaritakeun pidéo atanapi lagu audio pikeun bisnisna. Nambahkeun sora sareng soundtrack anu propésional murah, saderhana sareng bakat di luar sana luar biasa. BunnyStudio Sanaos anjeun kagoda pikeun milari kontraktor dina sababaraha direktori, BunnyStudio ditargetkeun langsung ka perusahaan anu peryogi bantosan audio profesional kalayan iklan audio na, podcasting,

Dihaturkeun: Solusi Marketing Eusi Audio pikeun Merek Perusahaan

Dimekarkeun tina ideu yén paguneman kedah janten garis penting pikeun sadaya eusi pamasaran, Casted mangrupikeun hiji-hijina platform pamasaran kontén anu diwangun pikeun nguatkeun pamasar pikeun ngaksés, nguatkeun, sareng atribut kontén podcast mérekna pikeun ngasuh sakabéh strategi pemasaran kontén. Beda sareng solusi pamasaran kontén anu sanés, anu diwangun pikeun ngabantosan para pemasar pikeun langkung seueur eusi tulisan, Casted ngamungkinkeun para pemasar janten langkung épéktip sareng éfisién ku cara nyandak pendekatan audio-heula. Sareng Casted