3 Diménsi Nyiptakeun Eusi

Aya seueur pisan kontén anu dihasilkeun dina wéb ayeuna yén kuring leres-leres sesah milarian artikel anu nilai - sanaos ngalangkungan milarian, sosial atanapi promosi. Kuring reuwas pisan kumaha deet seueur strategi marketing kontén dina situs perusahaan. Aya anu nembé aya berita anyar sareng siaran pers ngeunaan perusahaan, anu sanésna gaduh rangkéan daptar, anu sanés gaduh rilis fitur ngeunaan produkna, sareng anu sanésna ngan ukur ngagaduhan pamikiran beurat

Naha Anjeun Nyoco 3 Gaya Diajar?

Situs, email sareng blog sacara alami visual bahkan sacara kinestétik interaktif sareng pangguna. Éta ... anjeun tiasa ningali (visual) sareng anjeun tiasa berinteraksi (kinestetik) sareng konténna. Naon kaseueuran situs, kalebet Martech Zone, tong ngalakukeun anu hadé nyaéta nyocokeun anu ngupingkeun. 3 Gaya Pembelajaran Visual - kaseueuran peserta didik nyaéta visual. Aranjeunna resep maca sareng khususna diajar nalika kontén éta dirojong ku grafik sareng gambar. Auditor - aya bagean tina