Kuring Mésér Drone Anyar kanggo Klién… sareng Éta Endah

Sababaraha taun ka pengker, kuring nuju mamatahan ka kontraktor atap ageung ngeunaan ayana online aranjeunna. Kami ngawangun deui sareng ngaoptimalkeun situsna, ngagagas kampanye drip anu lumangsung pikeun néwak ulasan, sareng mimiti nyebarkeun proyekna online. Hiji hal anu leungit, nyaéta, sateuacan sareng saatos poto pasipatanana. Kalayan login kana sistem kutipan sareng manajemén proyékna, kuring tiasa ningali sipat naon anu ditutup sareng nalika proyek réngsé. Saatos