Pangajaran Dipelajari: Platform Média Sosial sareng Blockchain Massa Nyoko

Munculna blokchain salaku solusi pikeun ngamankeun data mangrupikeun robahan. Langkung seueur deui ayeuna, nalika platform média sosial ngamanpaatkeun ayana anu nyebar pikeun nyiksa privasi jalma sacara tetep. Éta kanyataan. Hiji kanyataan anu narik bantosan publik dina sababaraha taun ka pengker. Ngan taun kamari sorangan, Facebook aya dina seuneu parah kusabab nyalahgunakeun data pribadi tina 1 juta pangguna di Inggris sareng Wales. Raksasa média sosial anu dipimpin Mark Zuckerberg

Otomatiskeun Ngawangun API SÉSI Anjeun, Panel Admin, sareng Dokuméntasi tukang pos

Cara anu hadé pikeun skala aplikasi naon waé online nyaéta misahkeun antarbeungeut pangguna anjeun tina lapisan data nganggo Application Programming Interface (API). Upami anjeun nembé ngembangkeun, API mangrupikeun konsép anu cukup saderhana. Sakumaha anjeun lebet sareng nganggo aplikasi wéb ngalangkungan pangotéktak sareng séri pamundut HTTP, aplikasi anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami ngalangkungan API REST sareng pamrograman. Saloba jalma asup kana program, aranjeunna

5 Tip Pikeun Ningkatkeun Pangalaman Email Liburan anjeun di 2017

Mitra kami di 250ok, platform kinerja email, sareng Hubspot sareng MailCharts parantos nyayogikeun sababaraha data penting sareng varian sareng dua taun terakhir data pikeun Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén. Pikeun masihan anjeun naséhat anu paling saé, Joe Montgomery ti 250ok ngagabung sareng Courtney Sembler, Profesor Koropak di HubSpot Academy, sareng Carl Sednaoui, Diréktur Marketing sareng Co-Founder di MailCharts. Data email anu kalebet asalna tina analisis MailCharts tina top 1000

Naon API nangtung pikeun? Sareng Akronim Anu sanés: SÉRÉS, SABUN, XML, JSON, WSDL

Nalika anjeun nganggo peramban, panyungsi anjeun ngajantenkeun pamundut ti server klien sareng sérver ngirim deui file anu dirakit ku browser anjeun sareng nembongkeun halaman wéb. Tapi kumaha upami anjeun ngan ukur hoyong server atanapi halaman wéb anjeun nyarios ka sérver anu sanés? Ieu bakal ngabutuhkeun anjeun pikeun program kode ka API. Naon API nangtung pikeun? API mangrupikeun akronim pikeun Application Programming Interface. API mangrupikeun susunan rutinitas,

Naon Auténtikasi Email? Kumaha Pangaruh Deliverability?

Aya seueur kabodoan di luar sana ti para pemasar sareng ahli IT nalika ngeunaan email deliverability sareng panempatan koropak. Kaseueuran perusahaan ngan saukur yakin éta mangrupikeun prosés saderhana dimana ku anjeun ngirim email ... sareng éta bakal dugi ka mana éta kedahna. Éta henteu tiasa dianggo sapertos kitu - panyadia ladénan internét ngagaduhan sababaraha pakakas anu aranjeunna gunakeun pikeun memverifikasi sumber email sareng ngesahkeunana salaku sumber anu terpercaya sateuacanna