Daptar Eusi Anu Kedah Dipiboga Satiap B2B Kabutuhan Usaha Pikeun Ngakanan Perjalanan Anu Mésér

Éta pédah kuring yén B2B Marketers bakal sering nyebarkeun seueur kampanye sareng ngahasilkeun aliran eusi atanapi apdet média sosial tanpa dasar anu paling dasar, perpustakaan eusi anu diproduksi saé anu dipilarian ku unggal prospek nalika nalungtik pasangan, produk, panyadia salajengna. , atanapi jasa. Dasar eusi anjeun kedah langsung tuang perjalanan pembeli anjeun. Upami anjeun henteu… sareng pesaing anjeun ... anjeun bakal sono kasempetan anjeun pikeun ngadegkeun bisnis

Upami Tim Eusi Anjeun Ngan Henteu Ieu, Anjeun bakal Tien Juara

Aya seueur tulisan di luar sana tentang kumaha seueurna eusi na. Sareng aya jutaan tulisan ngeunaan kumaha nyerat eusi hébat. Nanging, kuring henteu percanten salah sahiji jinis tulisan hususna ngabantuan. Kuring yakin akar eusi goréng anu henteu ngajalankeun ngan ukur hiji faktor - panilitian anu goréng. Goréng nalungtik topik, pemirsa, tujuan, persaingan, sareng anu sanésna ngahasilkeun eusi anu pikareueuseun anu henteu ngagaduhan unsur anu diperyogikeun pikeun

Sahkeun Stratégi Média Sosial Anjeun Ngalawan Daptar Mariksa 8-Titik ieu

Kaseueuran perusahaan anu sumping ka kami pikeun bantosan média sosial ningali média sosial salaku saluran penerbitan sareng akuisisi, parah ngawatesan kamampuanna pikeun numuh kasadaran merek, wibawa, sareng konversi online. Aya langkung seueur deui média sosial, kalebet ngupingkeun palanggan sareng pesaing anjeun, ngembangna jaringan anjeun, sareng ngembang wibawa jalma sareng merk anjeun online. Upami anjeun ngawatesan diri ngan ukur nyebarkeun sareng ngarep-arep penjualan di dieu sareng

Lalampahan Pemasaran Tangkas

Kalayan dasawarsa ngabantosan perusahaan numuwuhkeun usaha online, kami parantos nguatkeun prosés pikeun mastikeun kasuksésan. Langkung sering tibatan henteu, kami mendakan yén perusahaan bajoang sareng pamasaran digitalna kusabab aranjeunna nyobian langsung luncat kana dijalankeunnana tinimbang nyandak léngkah-léngkah anu diperlukeun. Transformasi Digital Marketing Transformasi pamasaran sinonim sareng transformasi digital. Dina Data Study ti PointSource - Executing Digital Transformation - data anu dikumpulkeun tina 300 kaputusan-kaputusan dina Marketing, IT, sareng poin Operasi