AutoPitch: Email Otomatis pikeun Perwakilan Pangembangan Penjualan

Aya seueur waktos dimana wawakil penjualan ngagaduhan daptar anu saé, tapi usaha anu diperyogikeun pikeun ngirim email hiji-hiji dina waktos anu diperlukeun seueur teuing usaha. AutoPitch ngagabung langsung sareng email anjeun, ngaktipkeun templating, teras ngalaporkeun deui naon waé kagiatan atanapi papacangan ngeunaan email éta. Anjeun bahkan tiasa nyetél urutan anu dikirim kana daptar anjeun. Narik daptar kalungguhan tiis kana platform email tiasa kéngingkeun perusahaan sakedik