SimpleCast: Platform Komunikasi Aliran Palanggan

SimpleCast 360 Automation Manager ngagabungkeun 15 kaluaran saluran kana hiji platform, ngamungkinkeun para marekters ngawangun kampanye pamasaran otomatis sareng aliran komunikasi. Solusi na ngamungkinkeun anjeun ngahontal jalma anu bener dina waktos anu pas ngalangkungan modeu komunikasi anu pikaresep. Kalibet sareng palanggan sareng prospek dumasar kana data anu disimpen, minatna, sareng interaksi anu kapungkur sareng organisasi anjeun pikeun ningkatkeun labuh anjeun dina investasi. Solusi otomasi pamasaran SimpleCast ngamungkinkeun anjeun nyetél

Garis Majelis Autoresponder

Siklus pamasaran anjeun henteu kedah nuturkeun siklus mésér prospek anjeun. Henteu ngan ukur kampanye anjeun tiasa dijadwalkeun dina waktos anu salah, éta ogé henteu tiasa dioptimalkeun pikeun masihan olahtalatah anu diperyogikeun langkung waktos pikeun ngarobih prospek kana konsumén. Parabot otomasi pamasaran parantos kasohor di pasar kusabab éta nyayogikeun kasempetan pikeun ngarawat klien dina waktos anu klien hoyong dikomunikasikan. Seueur teuing usaha ngantepkeun kasempetan

Naon Halaman Wéb Optimal?

Ngararancang situs wéb sareng netepkeun lébar halaman wéb kana lébar optimal nyaéta paguneman anu pantes dilakukeun. Seueur anjeun merhatoskeun yén kuring nembé ngarobih lébar desain blog kuring. Kuring nyorong lébar halaman ka 1048 piksel. Sababaraha anjeun panginten henteu satuju kana pamindahan éta - tapi kuring hoyong ngabagi sababaraha stats sareng alesan kunaon kuring ngadorong lébar téma janten lega. 1048 piksel sanés acak