20 Faktor konci anu mangaruhan Paripolah Konsumén E-Dagang

Wah, ieu mangrupikeun infographic anu luar biasa sareng dirancang kalayan hadé ti BargainFox. Kalayan statistik dina unggal aspék paripolah konsumen online, éta masihan terang naon anu leres-leres mangaruhan tingkat konvérsi dina situs e-commerce anjeun. Unggal aspek pangalaman e-commerce anu disayogikeun, kalebet desain halaman wéb, pidéo, kagunaan, kagancangan, pamayaran, kaamanan, pamiceunan, pangiriman, layanan palanggan, obrolan langsung, ulasan, kasaksian, papacangan palanggan, hapé, kupon sareng diskon, pengiriman barang, program kasatiaan, média sosial, tanggung jawab sosial, sareng ritel.