Sonix: Transkripsi Otomatis, Tarjamahan sareng Subtitling dina 40+ Basa

Sababaraha bulan ka pengker, kuring ngabagi yén kuring parantos nerapkeun tarjamahan mesin pikeun kontén kuring sareng éta ngabeledug jangkauan sareng kamekaran loka. Salaku panerbit, pertumbuhan pamirsa kuring penting pisan pikeun kaséhatan situs sareng bisnis kuring, janten kuring teras-terasan milarian cara énggal pikeun ngahontal pemirsa énggal ... sareng tarjamahan mangrupikeun salah sahiji diantarana. Baheula, kuring parantos nganggo Sonix pikeun nyayogikeun transkrip podcast abdi ... tapi éta