ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Salajengna Pikeun Ngepaskeun Jalma, Teknologi, Sareng Proses

Upami anjeun perusahaan perusahaan dimana anjeun parantos ngadistribusikaeun data dina sababaraha sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) ampir diperyogikeun. Sistem sering dirarancang pikeun prosés perusahaan internal atanapi otomatisasi ... sanés kamampuan pikeun ningali kagiatan atanapi data dina sapanjang perjalanan palanggan. Sateuacan Platform Data Pelanggan pencét pasar, sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngahijikeun platform sanés ngahambat catetan tunggal bebeneran dimana saha waé dina organisasi tiasa ningali kagiatan di sakitar

5 Alat pikeun Ngabantosan Ngepaskeun Pamasaran anjeun Nalika Liburan

Usum balanja Natal mangrupikeun waktos paling penting dina sataun pikeun pangecér sareng pemasar, sareng kampanye pamasaran anjeun kedah nunjukkeun pentingna éta. Ngagaduhan kampanye anu épéktip bakal mastikeun brand anjeun ngagaduhan perhatian anu pantes salami waktos anu paling nguntungkeun dina sataun. Di dunya ayeuna pendekatan shotgun moal deui motong nalika nyobian ngahontal konsumén Anjeun. Merek kedah ngaropea usaha pamasaranna pikeun minuhan individu éta

Perjalanan Palanggan sareng Automove Retention Automation

Salah sahiji téknologi anu matak, langkung maju anu kuring tingali dina IRCE nyaéta Optimove. Optimove mangrupikeun parangkat lunak basis wéb anu dianggo ku palanggan konsumén sareng ahli ingetan pikeun mekarkeun usaha online na ngalangkungan palanggan anu aya. Parangkat lunak ngagabungkeun seni pamasaran sareng élmu data pikeun ngabantosan perusahaan ngamaksimalkeun keterlibatan pelanggan sareng nilai hirupna ku ngotomasi pamasaran ingetan anu langkung dipersonalisasi sareng épéktip. Kombinasi unik tina téknologi kalebet modeling pelanggan anu canggih, analitik pelanggan prediktip, pelanggan hyper-target,

Ramalan Ngaluarkeun Ad Sosial

Panghasilan iklan média sosial diperkirakeun tumuh ka $ 11 milyar dolar dina taun 2017. Facebook nyalira diperkirakeun ngadeukeutan $ 1 milyar tina pendapatan iklan sélulérna dina taun 2013. Seueur pamimpin industri média sosial nyolok kana ideu anu merhatoskeun dina média sosial . Éta gampang dicarioskeun pikeun jalma anu mimiti ngadopsi sareng tiasa numutkeun hal anu penting. Éta sanés kaayaan anu sami anu diusahakeun ku bisnis