9 Cara Pikeun Ngalancarkeun Acara B2B anjeun sareng Acara Tech

Énggal Dina Martech Stack anjeun: Perangkat Lunak Manajemén Acara Perencana acara sareng pemasar kedah seueur ngorbankeun. Milarian panyatur hébat, curating eusi anu saé, ngajual sponsor, sareng nganteurkeun pangalaman anu luar biasa anu ngalangkungan perséntase alit tina kagiatanana sadidinten. Masih, éta kagiatan anu nyéépkeun seueur waktos. Éta sababna panitia acara B2B beuki nambihan Event Tech kana tumpukan Martech na. Di CadmiumCD, kami parantos langkung ti 17 taun nyiptakeun sareng polesan

Awardzee: Kumaha Milarian Awards Online

Perusahaan hubungan masarakat teras-teras jaga-jaga pikeun ngawangun kasadaran sareng nampi kasohor pikeun klienna. Salah sahiji stratégi anu saé pikeun ngahargaan kaluman. Pangajén ngagaduhan sababaraha kaunggulan tibatan rata-rata rata-rata palanggan anjeun: Penghargaan nyayogikeun pakan berita anu hadé pikeun propésional PR pikeun pasang berita sareng pasipatan. Situs penghargaan sareng acara sering dikunjungi ku pamirsa anu relevan pisan, ngalegaan jangkauan anjeun. Situs penghargaan sering nganggo hakim anu berpengaruh pisan, janten kéngingkeun mérek anjeun di payun

Naha Urang Tiasa Mangga Langkung Hadé dina Pamasaran Sorangan?

Pidéo penghargaan spoof ieu hébat. Humoris anu pangsaéna sok sigana ditetepkeun dina kajujuran, sareng kintunan penghargaan pastina pikaseurieun. Abdi sanés penghargaan poo-pooing sadayana; Kuring yakin pangakuan industri penting pisan. Éta nyayogikeun buktina ngeunaan otoritas anjeun sareng ngawangun kasadaran pikeun pemirsa anu saluyu pisan. Kami gaduh agénsi hubungan masarakat anu luar biasa anu urang damel. Aranjeunna saé pinuh ku kami, ngadorong produk kami (ieu publikasi) salaku sumberdaya, pamasaran digital urang