Bisnis pikeun Marketing Alternatip Usaha

Salah sahiji kasempetan pikeun pemasar Usaha kana Usaha (B2B) nyaéta néwak lalu lintas pikeun jalma anu milarian alternatif. Jalma-jalma nalungtik mésér aplikasi atanapi aranjeunna henteu senang sareng hoyong tinggaleun anu ngajual - nganggo istilah sapertos alternatip, atanapi mirip sareng, atanapi aplikasi anu resep ngajelaskeun pamilarianna. Ieu conto anu saé - milarian alternatif pikeun Wufoo: Formstack ngamangpaatkeun kasempetan milarian ieu ku ngawangun halaman anu luar biasa anu ngajelaskeun

Naha Bing Meunang Pilarian Video ngalangkungan Google

Google panginten merhatoskeun sakedik teuing kana téks. Tingali kana bédana anu parah antara hasil pamilarian video Google sareng hasil pamilarian video Bing. Kuring henteu sering masihan kiridit Microsoft di jurusan usability - tapi aranjeunna dipaku hiji ieu! Hasil Pamilarian Pidéo Google Hasil Pamilarian Pidéo Bing Pidéo Pamilarian Pidéo Bing Ieu mangrupikeun fitur utama konci Pidéo Bing dina Pilarian Pidéo Google: Nalika anjeun mouseover dina Bing,