Ékonsultansi Ngaleupaskeun Pitunjuk Pemasaran Eusi B2B

Anjeun panginten aya perhatosan yén kami ngahias saeutik navigasi luhur kami dina situs… blogging ayeuna parantos diganti ku pamasaran kontén. Sigana yén kakuatan anu kedah diluyukeun verbiage pamasaran deui. Waktos ieu, kuring resep pisan parobihanana. Istilah blogging parantos sepuh ... sareng digabungkeun sareng sadaya saluran distribusi sareng promosi sanésna, éta saéstuna parantos janten salah sahiji bagian tina strategi umum. Jalma anu hébat di Econsultancy gaduh

B2B Blogging - Webtrends kalibet 2010

Jalma anu hébat dina Webtrends ngeposkeun pidéo tina panyatur dina Webtrends Engage 2010. Ieu mangrupikeun lintasan 10 menit anu kuring lakukeun - B2B Blogging sareng strategi marketing inbound. Presentasi sareng catetan anu dirobih aya dina tulisan Blogging for Business kuring minggu kamari. Pastikeun pikeun ngadaptar pikeun Webtrends Engage 2011 di San Fransisco.

5 Konci pikeun Blogging B2B

Minggu ayeuna kuring nuju damel presentasi pikeun konperénsi Webtrends Engage. Topik kuring rada spésifik sareng slot waktosna pondok pisan (10 menit), janten nangtang kuring pikeun ngalakukeun hiji heck tina presentasi! Kuring parantos dipenta pikeun nyarios ka Blogging B2B anu suksés. Kuring parantos ngahususkeun tombol pikeun Usaha kana Usaha Blogging dugi ka 5 strategi anu béda pikeun presentasi: Janten payun. Henteu cekap pikeun blog, anjeun kedah lebet

3 Unsur konci Top pikeun Émut pikeun B2B Blogging

Dina nyiapkeun Usaha Marketing Profs to Business Conference di Chicago, kuring mutuskeun pikeun ngiringan slide presentasi kuring ka minimum anu bulistir. Presentasi kalayan ton poin peluru nyaéta IMHO, pikareueuseun sareng pangunjung jarang émut salah sahiji inpormasi anu ditepikeun. Sabalikna, kuring hoyong milih tilu istilah anu kedah nempel dina sirah para pemasar nalika ngeunaan blogging B2B. Ogé, kuring hoyong nerapkeun visual anu kuat janten jalma bakal émut pesen na. Panginten