Yayasan Strategi Jual Sosial Suksés

Inbound versus outbound salawasna sigana janten perdebatan anu lumangsung antara penjualan sareng pamasaran. Kadang-kadang pamimpin penjualan panginten upami aranjeunna gaduh seueur jalmi sareng nomer telepon langkung anu aranjeunna tiasa ngajantenkeun langkung seueur penjualan. Pemasar ngarasa sering mikir yén lamun aranjeunna ngan ukur ngagaduhan langkung seueur kontén sareng anggaran anu langkung ageung pikeun promosi, éta tiasa ngajalankeun langkung seueur penjualan. Duanana panginten leres, tapi budaya penjualan B2B parantos robih ayeuna anu tiasa dilakukeun ku pembeli