Daptar Eusi Anu Kedah Dipiboga Satiap B2B Kabutuhan Usaha Pikeun Ngakanan Perjalanan Anu Mésér

Éta pédah kuring yén B2B Marketers bakal sering nyebarkeun seueur kampanye sareng ngahasilkeun aliran eusi atanapi apdet média sosial tanpa dasar anu paling dasar, perpustakaan eusi anu diproduksi saé anu dipilarian ku unggal prospek nalika nalungtik pasangan, produk, panyadia salajengna. , atanapi jasa. Dasar eusi anjeun kedah langsung tuang perjalanan pembeli anjeun. Upami anjeun henteu… sareng pesaing anjeun ... anjeun bakal sono kasempetan anjeun pikeun ngadegkeun bisnis

Ngarobih Sikep dina B2B Eusi Pamasaran (kalayan Statistik)

Grup Ékonomis parantos ngalakukeun survei anu lengkep sareng analisa sikap B2B sareng ngahasilkeun infographic ieu kalayan hasilna. Kalayan unggal patarosan, aya perbandingan veteran bisnis lawan generasi pembeli bisnis salajengna. Pikaresepeun ningali celah anu penting antara duaan. Dina marios lolongkrang, aya sababaraha bédana anu pikaresepeun Samaun bisnis mendakan laporan panilitian langkung saé ku 35%! Samaun bisnis, ku 26%, nyéépkeun sahenteuna opat

Strategi Pemasaran B2B pikeun 2013 sareng Cicih

Nalika urang nyarios ka perusahaan anu ngalayanan konsumen, aranjeunna sok naros naha kami parantos damel sareng perusahaan B2C. Nalika urang nyarios sareng perusahaan B2B, aranjeunna naroskeun naha kami parantos damel sareng perusahaan B2B. Dina sagala kajujuran, stratégi mirip pisan ... éta nomer sareng prosés mésér anu bénten. Nanging, kami henteu ningali béda dina kauntungan per beuli. Perusahaan B2C condong condong kana jilid anu saé pisan sareng pangasilan anu murah per pameseran

5 Konci pikeun Blogging B2B

Minggu ayeuna kuring nuju damel presentasi pikeun konperénsi Webtrends Engage. Topik kuring rada spésifik sareng slot waktosna pondok pisan (10 menit), janten nangtang kuring pikeun ngalakukeun hiji heck tina presentasi! Kuring parantos dipenta pikeun nyarios ka Blogging B2B anu suksés. Kuring parantos ngahususkeun tombol pikeun Usaha kana Usaha Blogging dugi ka 5 strategi anu béda pikeun presentasi: Janten payun. Henteu cekap pikeun blog, anjeun kedah lebet