Wooing Langkung Beuli sareng Ngirangan Runtah Ngalangkungan Eusi Calakan

Khasiat pamasaran kontén parantos didokumentasikeun saé, ngahasilkeun 300% langkung ngawujud dina biaya 62% langkung handap tina pamasaran tradisional, ngalaporkeun DemandMetric. Teu anéh pamasar canggih parantos ngalihkeun artosna kana kontén, ku cara anu gedé. Anu jadi halangan, nyaéta potongan anu saé pikeun eusi éta (65%, kanyataanna) hésé dipilarian, kirang dikandungna atanapi pikaresepeun pikeun pemirsa target na. Éta masalah ageung. "Anjeun tiasa ngagaduhan kontén anu pangsaéna di dunya," dibagikeun

Playbook pikeun B2B Online Marketing

Ieu mangrupikeun infographic anu hébat kana strategi anu dikaluarkeun ku sakitar unggal strategi online bisnis-ka-bisnis anu suksés. Nalika urang damel sareng para nasabah, ieu lumayan caket kana tampilan sareng perasaan sakabéh papacangan urang. Kantun ngalakukeun pamasaran online B2B henteu bakalan ngamaksimalkeun kasuksésan sareng halaman wéb anjeun henteu ngan saukur ngahasilkeun magis bisnis anyar sabab éta aya sareng katingalina saé. Anjeun peryogi strategi anu pas pikeun narik pengunjung sareng ngarobih