Pitunjuk B2B Marketing lengkep pikeun Slouriare

Kuring henteu yakin anjeun bakal mendakan sawala anu langkung lengkep ngeunaan kaunggulan sareng stratégi anu di tukangeun ngagunakeun Slalomare pikeun pamasaran B2B tibatan The A-to-Z Guide to SlideShare ti Feldman Creative. Kombinasi artikel lengkep sareng infographic di handap ieu pikaresepeun. SlideShare nargétkeun pikeun pangguna bisnis. Lalu lintas SlideShare didorong ageung ku milarian sareng sosial. Langkung 70% sumping ngalangkungan langsung. Lalu lintas ti pamilik bisnis 4X langkung ageung tibatan Facebook. Lalu lintas leres-leres global. Langkung ti