Kumaha Nganggo TikTok Pikeun Pamasaran B2B

TikTok mangrupikeun platform média sosial anu paling gancang ngembang di dunya, sareng éta berpotensi ngahontal langkung ti 50% tina populasi sawawa AS. Aya seueur perusahaan B2C anu ngalakukeun padamelan anu hadé pikeun ngamangpaatkeun TikTok pikeun ngawangun komunitasna sareng nyorong langkung seueur penjualan, nyandak halaman TikTok Duolingo contona, tapi naha urang henteu ningali langkung seueur pamasaran bisnis-ka-bisnis (B2B) TikTok? Salaku merek B2B, éta tiasa gampang pikeun menerkeun

Statistik Pemasaran Kandungan B2B pikeun 2021

Elite Kandungan Marketer ngembangkeun hiji artikel incredibly komprehensif on Kandungan Marketing Stats yén unggal bisnis kedah nyerna. Henteu aya klien anu kami henteu ngalebetkeun pamasaran kontén salaku bagian tina strategi pamasaran sadayana. Kanyataanna nyaéta para pembeli, khususna pembeli bisnis-ka-bisnis (B2B), anu nalungtik masalah, solusi, sareng panyadia solusi. Perpustakaan eusi anu anjeun kembangkeun kedah dianggo pikeun nyayogikeun sadaya detil anu diperyogikeun pikeun masihan jawaban ogé

Kandungan Gerbang: Gerbang anjeun Pikeun Kalungguhan B2B Saé!

Eusi gerbang mangrupikeun stratégi anu dianggo ku seueur perusahaan B2B pikeun mikeun eusi anu saé sareng bermakna pikeun kéngingkeun sababaraha kalungguhan anu hadé di bursa. Eusi gerbang henteu tiasa langsung diakses sareng saurang tiasa mendakanana saatos tukeur sababaraha inpormasi penting. 80% aset pamasaran B2B anu gerbang; sakumaha eusi gerbang anu strategis pikeun perusahaan generasi kalungguhan B2B. Hubspot Penting pikeun terang pentingna eusi gerbang upami anjeun perusahaan B2B sareng sapertos kitu

Pitunjuk Komprehensif Pikeun Ngagunakeun Navigator Penjualan LinkedIn

LinkedIn parantos ngarobihkeun cara bisnis saling nyambung. Ngoptimalkeun platform ieu ku ngagunakeun alat Penjualan Navigator na. Usaha ayeuna, henteu paduli sabaraha ageung atanapi alitna, ngandelkeun LinkedIn pikeun ngiringan jalma di sakumna dunya. Kalayan langkung ti 720 juta pangguna, platform ieu ngembang unggal dintenna dina ukuran sareng nilai. Di sagigireun rekrutmen, LinkedIn ayeuna janten prioritas utama pikeun para pemasar anu hoyong naékkeun kaulinan pamasaran digitalna. Dimimitian ku