Kunaon Niaga B2B Ketahanan mangrupikeun Hiji-hiji Jalan Ka payun Pikeun Pabrikan Sareng Suplier Pasang COVID-19

Pandemi COVID-19 parantos matak henteu yakin kana bentang bisnis sareng nyababkeun dipareuman sababaraha kagiatan ékonomi. Hasilna, usaha sigana bakal nyaksian parobihan paradigma dina ranté suplai, modél operasi, paripolah konsumen, sareng strategi pengadaan sareng penjualan. Penting pisan pikeun nyandak léngkah proaktif pikeun nempatkeun usaha anjeun dina posisi anu aman sareng ngagancangkeun prosés pamulihan. Ketahanan bisnis tiasa jauh pisan dina adaptasi sareng anu teu disangka-sangka

MonsterConnect: Bayar Tim Penjualan Anjeun pikeun Tutup, Henteu Dipencét

Saatos damel di sababaraha perusahaan SaaS kalayan tim penjualan outbound, janten jelas yén tumuhna perusahaan gumantung pisan kana kamampuan urang pikeun wawakil penjualan urang nutup bisnis anyar. Éta henteu heran pisan, ogé, aya korélasi mutlak antara jilid telepon kaluar penjualan sareng tingkat penjualan anu ditutup. Upami éta masihan anjeun gambaran méntal tina sababaraha wakil penjualan nyarios ka prospek unggal 30 taun

Kebangkitan Penjualan Dalam di 2015

Numutkeun kana Kaputusan Sirius, 67% perjalanan anu mésér ayeuna dilakukeun sacara digital. Éta ngandung harti yén ampir 70% tina kaputusan pameseran parantos dilakukeun sateuacan prospek malah ngamimitian paguneman anu bermakna ku penjualan. Upami anjeun henteu nyayogikeun nilai sateuacan éta interaksi munggaran sareng rep, maka anjeun paling dipikaresep moal janten contender pikeun kaasih prospek anjeun. Sakumaha urang sadayana terang, dina jero penjualan parantos ningkat salami sababaraha taun ka pengker, sareng

Anjeun Tiasa Reuwas Mana rujukan B2B Anu Ditutupan

Mesin penjualan iraha wae perusahaan B2B kedah ditata, di-minyak, sareng ngajalankeun kecepatan saé pisan pikeun ngabédakeun garis handapna. Kuring yakin yén seueur perusahaan sangsara sacara saderhana sabab aranjeunna ngandelkeun pisan kana bisnis énggal ngalangkungan telepon adem, tapi stafna henteu ngagaduhan tim anu pas pikeun ngalakukeun kerja keras pikeun ngahontal kasuksésan. CEO anu nembe ngabagi sareng kuring Jualan sareng Metrik Pemasaran pikeun Perangkat Lunak anu suksés salaku