Sacara palinter: Kumaha Ngajalankeun Langkung Tiasa B2B Kalayan Navigator Penjualan LinkedIn

LinkedIn mangrupikeun jaringan sosial anu paling luhur pikeun propésional B2B di dunya sareng, tiasa janten saluran anu pangsaéna pikeun pemasar B2B pikeun ngadistribusikaeun sareng ngamajukeun kontén. LinkedIn ayeuna ngagaduhan langkung ti satengah milyar anggota, sareng langkung ti 60 juta pangaruh tingkat senior. Teu aya ragu yén palanggan anjeun salajengna aya dina LinkedIn ... éta ngan ukur kumaha anjeun mendakanana, hubungan sareng aranjeunna, sareng nyayogikeun inpormasi anu cekap pikeun aranjeunna ningali nilaina dina produk atanapi jasa anjeun. Penjualan

Yayasan Strategi Jual Sosial Suksés

Inbound versus outbound salawasna sigana janten perdebatan anu lumangsung antara penjualan sareng pamasaran. Kadang-kadang pamimpin penjualan panginten upami aranjeunna gaduh seueur jalmi sareng nomer telepon langkung anu aranjeunna tiasa ngajantenkeun langkung seueur penjualan. Pemasar ngarasa sering mikir yén lamun aranjeunna ngan ukur ngagaduhan langkung seueur kontén sareng anggaran anu langkung ageung pikeun promosi, éta tiasa ngajalankeun langkung seueur penjualan. Duanana panginten leres, tapi budaya penjualan B2B parantos robih ayeuna anu tiasa dilakukeun ku pembeli