Kumaha Nganggo TikTok Pikeun Pamasaran B2B

TikTok mangrupikeun platform média sosial anu paling gancang ngembang di dunya, sareng éta berpotensi ngahontal langkung ti 50% tina populasi sawawa AS. Aya seueur perusahaan B2C anu ngalakukeun padamelan anu hadé pikeun ngamangpaatkeun TikTok pikeun ngawangun komunitasna sareng nyorong langkung seueur penjualan, nyandak halaman TikTok Duolingo contona, tapi naha urang henteu ningali langkung seueur pamasaran bisnis-ka-bisnis (B2B) TikTok? Salaku merek B2B, éta tiasa gampang pikeun menerkeun

Statistik Pemasaran Kandungan B2B pikeun 2021

Elite Kandungan Marketer ngembangkeun hiji artikel incredibly komprehensif on Kandungan Marketing Stats yén unggal bisnis kedah nyerna. Henteu aya klien anu kami henteu ngalebetkeun pamasaran kontén salaku bagian tina strategi pamasaran sadayana. Kanyataanna nyaéta para pembeli, khususna pembeli bisnis-ka-bisnis (B2B), anu nalungtik masalah, solusi, sareng panyadia solusi. Perpustakaan eusi anu anjeun kembangkeun kedah dianggo pikeun nyayogikeun sadaya detil anu diperyogikeun pikeun masihan jawaban ogé

B2B: Kumaha Nyiptakeun Corong Generasi Timbal Media Sosial anu Éféktif

Média sosial mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahasilkeun lalu lintas sareng kasadaran merek tapi éta tiasa rada nangtang dina ngahasilkeun kalungguhan B2B. Naha média sosial henteu efektif dina ngalayanan salaku corong penjualan B2B sareng kumaha cara ngatasi tantangan éta? Hayu urang coba ngartos eta kaluar! Média Sosial Tantangan Generasi Timbal Aya dua alesan utama naha platform média sosial hese janten saluran ngahasilkeun kalungguhan: Pamasaran média sosial interruptive - Henteu

Anggur asup, Champagne Out: Kumaha AI Ngarobih Corong Penjualan

Behold kaayaan rep ngembangkeun jualan (SDR). Ngora dina karirna sareng sering pondok pangalaman, SDR narékahan pikeun maju dina organisasi penjualan. Hiji tanggung jawab maranéhanana: recruit prospek pikeun ngeusian pipa nu. Ngarah moro jeung moro, tapi teu salawasna bisa manggihan tempat moro pangalusna. Aranjeunna nyiptakeun daptar prospek anu aranjeunna pikir hébat sareng ngirimkeunana kana corong penjualan. Tapi seueur prospekna henteu cocog