TikTok Pikeun Usaha: Ngahontal Konsumén Anu Cocog Dina Jaringan Pidéo Pondok Ieu

TikTok mangrupikeun tujuan anu pangpayunna pikeun video mobile bentuk pondok, nyayogikeun eusi anu pikaresepeun, spontan, sareng asli. Aya sakedik mamang ngeunaan tumuhna: Statistik TikTok TikTok ngagaduhan 689 juta pangguna aktif bulanan di dunya. Aplikasi TikTok parantos diunduh langkung ti 2 milyar kali dina App Store sareng Google Play. TikTok rengking salaku aplikasi anu paling diunduh paling luhur di Apple App Store Apple kanggo Q1 2019, kalayan langkung ti 33 juta unduhan. 62 persén