Kumaha Cara Sacara Manual Migrasi Instalasi WordPress

Anjeun hoyong pikir yén mindahkeun situs WordPress anjeun tina hiji host kana host anu sanés leres-leres gampang, tapi éta leres-leres tiasa frustasi. Kami sacara harfiah ngabantosan klien tadi wengi anu mutuskeun ngalih ti hiji host ka host anu sanésna sareng gancang janten sési ngungkulan. Aranjeunna ngalakukeun naon anu biasa dilakukeun ku jalma - aranjeunna ngempelkeun sadayana instalasi, ngekspor basis data, mindahkeun kana sérver anu énggal sareng ngimpor basis data.