Kumaha Ngamankeun WordPress dina 10 Léngkah Gampang

Naha anjeun terang yén langkung ti 90,000 peretas diusahakeun unggal menit dina situs WordPress sacara global? Nya, upami anjeun gaduh halaman wéb anu didukung ku WordPress, stat éta kedah hariwang anjeun. Henteu janten masalah naha anjeun ngajalankeun usaha skala leutik. Peretas henteu ngabentenkeun dumasar kana ukuran atanapi pentingna halaman wéb. Aranjeunna ngan ukur milarian kerentanan naon waé anu tiasa dieksploitasi pikeun kauntunganana. Anjeun panginten heran - naha peretas nargétkeun situs WordPress di

Kumaha Rencana Wéb Anyar Anjeun

Kami sadayana parantos aya ... situs anjeun peryogi panyegaran. Boh bisnis anjeun parantos ngajantenkeun ulang, situs na parantos basi sareng sepuh, atanapi éta ngan saukur henteu ngarobah pangunjung ku cara anu anjeun peryogikeun ogé. Klién kami sumping ka kami pikeun ningkatkeun konvérsi sareng urang sering kedah mundur sareng ngembangkeun deui sadaya ayana wéb na tina mérek kana kontén. Kumaha urang ngalakukeun éta? Situs wéb dipecah janten 6 konci

CodeGuard: Nyadangkeun Wéb dina Awan

Kira-kira sataun katukang, urang gaduh klien nelepon kami sareng aranjeunna panasaran. Aranjeunna ngahapus pangguna tina sistemna sareng pangguna éta ngagaduhan sadayana kontén janten eusina ogé dihapus. Eusi éta teu aya. Mangrupikeun sasih damel pikeun ngeusian situs ... sadayana ical dina deg-degan. Dursasana kami ngan ukur pikeun ngawangun téma na, henteu ngatur hosting sareng palaksanaan anu saleresna. Hasilna, urang ngan ukur kagungan

Unggal Kantor Bumi Kedah Kabutuhan Salah!

Sakedik langkung sataun katukang (2005) Kuring nuju ngalakukeun sakedik konsultasi di sisi sareng diperyogikeun kanggo kéngingkeun sababaraha perangkat keras énggal di bumi pikeun ngokolakeunana. Kuring ngagaleuh komputer énggal, router nirkabel netgear énggal sareng kartu nirkabel ... sareng investasi anu pangsaéna nyaéta LinkStation kuring. LinkStation nyambung langsung kana router nirkabel kuring sareng gaduh ruang 250Gb. Antarbeungeut pangguna pikeun LinkStation estu saderhana ... Kuring sanggup