Toko Facebook: Kunaon Usaha Leutik Kedah Di kapal

Pikeun usaha leutik di dunya ritel, pangaruh Covid-19 parantos parah pikeun jalma-jalma anu teu tiasa ngajual online bari toko fisikna ditutup. Hiji tina tilu pangecér bebas khusus henteu ngagaduhan halaman wéb anu dijalankeun ku ecommerce, tapi naha Facebook Shops nawiskeun solusi saderhana pikeun usaha alit pikeun ngajual online? Naha Ngajual Di Toko Facebook? Kalayan langkung ti 2.6 milyar pangguna bulanan, kakuatan sareng pangaruh Facebook henteu nyarios sareng aya langkung ti

Mesin Kecantikan anu Cocog: Saran Pribadi AI Anu Ngarah Penjualan Kageulisan Online

Teu aya anu tiasa sadar épék apokaliptik COVID-19 bakal aya dina kahirupan urang sadidinten sareng ékonomi sareng khususna ritel kalayan panutupan seueur toko jalan tinggi anu terkenal. Éta didamel mérek, pangecér, sareng konsumén sadayana ngémutan deui masa depan ritel. Beauty Matches Engine Beauty Matches Engine ™ (BME) mangrupikeun solusi pikeun pangecér khusus kageulisan, e-tailers, supermarket, juru tata rambut, sareng mérek. BME mangrupikeun mesin personalisasi basis AI anu dilabélan bodas anu inovatif anu prediksi sareng personalisasi produk

Naha Paripolah Balanja Milénium Leres Éta Béda?

Sakapeung kuring nyerengeh nalika ngadangu istilah millennial dina paguneman pamasaran. Di kantor kami, kuring dikurilingan ku milénium sahingga stereotip étika kerja sareng hak ngajantenkeun kuring ngaregepkeun. Saha waé anu kuring terang yén yuswa parantos rame sareng optimis dina waktosna. Abdi resep milénium - tapi kuring henteu nyangka yén aranjeunna disemprot ku debu sulap anu ngajadikeun aranjeunna béda teuing ti batur. Milénium anu kuring damel sareng henteu sieun ... sapertos kitu

A Snapshot tina Omnichannel Consumer Meuli Paripolah

Strategi Omnichannel janten langkung umum pikeun dilaksanakeun nalika panyadia awan pamasaran nawiskeun langkung ketat sareng pangukuran strategi dina sapanjang perjalanan konsumén. Nyukcruk tautan sareng cookies ngaktipkeun pangalaman lancar dimana, henteu paduli saluranna, platform tiasa terang dimana konsumenna sareng nyorong pesen pamasaran anu aya hubunganana, dilarapkeun kana saluran, sareng nungtun dugi ka mésér. Naon Omnichannel? Nalika urang nyarioskeun saluran dina pamasaran, urang nuju nyarios

Pangaruh Solusi Bayaran Aman dina Balanja Online

Nalika ngeunaan balanja online, paripolah shopper leres-leres turun kana sababaraha unsur kritis: Kahayang - naha pangguna peryogi atanapi hoyong barang anu dijual ku online. Harga - naha biaya barang atanapi henteu tiasa diungkulan ku kahoyong éta. Produk - naha produk éta henteu sakumaha anu diiklankeun, kalayan ulasan sering ngabantosan kaputusan. Percanten - naha vendor anu anjeun mésér ti tiasa