Naha Lalaki sareng Awéwé langkung milih Warna Anu Béda?

Kami parantos nunjukkeun sababaraha infografis anu hébat dina kumaha warna mangaruhan paripolah beuli. Kissmetrics ogé parantos ngembangkeun infographic anu nyayogikeun sababaraha input dina nargétkeun génder anu khusus. Kuring reuwas kana bédana… sareng jeruk éta dipandang murah! Papanggihan séjén ngeunaan Warna sareng Génder Biru mangrupikeun warna anu paling dipikaresep di antara lalaki sareng awéwé. Héjo ngahasilkeun perasaan nonoman, kabagjaan, kahaneutan, akal, sareng tanaga. Jalu condong gravitasi nuju warna anu langkung cerah, sedengkeun