Tren Pemasaran: Kebangkitan Duta Besar sareng Era Pencipta

2020 sacara dasarna ngarobah peran média sosial dina kahirupan konsumen. Éta janten saluran hirup pikeun babaturan, kulawarga sareng kolega, forum pikeun aktipitas politik sareng hub pikeun acara maya spontan sareng rencanana sareng kumpul. Parobihan-parobihan éta nempatkeun dasar pikeun tren anu bakal ngarobih dunya pamasaran média sosial di 2021 sareng sajabina, dimana ngamangpaatkeun kakuatan duta besar merek bakal mangaruhan jaman pamasaran digital anyar. Baca deui pikeun wawasan ngeunaan

Sejarah Desain Email sareng Email

44 taun ka pengker, Raymond Tomlinson damel dina ARPANET (prékursor Pamaréntah AS pikeun Internét anu sayogi umum), sareng nyiptakeun email. Éta mangrupikeun masalah anu saé pisan kusabab dugi ka waktos éta, pesen ngan ukur tiasa dikirim sareng dibaca dina komputer anu sami. Ieu ngamungkinkeun pangguna sareng tujuan anu dipisahkeun ku & simbol. Nalika anjeunna nunjukkeun batur sapagawean Jerry Burchfiel, réspon na: Entong nyarios saha! Ieu sanés anu sakuduna urang jalan

Dimana Wesley? Sukses SXSW dina Anggaran Leutik

Kalayan SXSW anu anyar aya di tukangeun urang, seueur perusahaan anu linggih di kamar dewan naroskeun ka diri nyalira, Naha urang henteu ngagaduhan daya tarik di SXSW? Seueur anu ogé héran naha seueur artos anu dibéakkeun ngan saukur diséépkeun .. Salaku Mekah pikeun perusahaan téknologi, éta mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ningkatkeun kasadaran merek, tapi naha seueur perusahaan gagal dina rapat tech masif ieu? Statistik pikeun Pamilon Festival Interaktif SXSW 2016 Interaktif: 37,660 (ti

Merk sareng Ikonografi dina Politik

Kuring sama sekali henteu ngadukung sudut pandang politik khusus. Ieu écés mangrupikeun pidéo anu didamel ku organisasi anu konservatif pisan, anu kuring yakin, ngagedéan tingkat simbologi sareng maksud pamasaran sareng mérek Présidén Obama. Aya sababaraha babandingan anu unik pisan ngeunaan Bush sareng Obama sareng Republik ngalawan Démokrat anu pantes didongéngkeun dina blog Marketing, sanaos. Pencét kanggo pidéo dina Ikonografi sareng Présidén Obama: Abdi leres-leres ngahargaan éta

Saatos Pos Politik ageung abdi

Sakapeung kuring mikir yén pamiarsa blog kuring leres-leres terang kuring mangtaun-taun. Kamari kuring ngirim tulisan dina blog anu naroskeun naha Obama mangrupikeun Vista salajengna. Wah, badai naon anu naék! Rangkaian koméntarna jahat pisan ti kénca sareng katuhu anu kuring nolak ngirimkeun seueur koméntar. Blog abdi mangrupikeun blog Pemasaran sareng Teknologi, sanés blog politik. Humor kuring ngahaja na