Swap Shop: Dagang Jasa atanapi Produk Anjeun Tiasa Bagikeun, pikeun Sumber Daya Anjeun Peryogi

Nalika dunya nuju teu yakin, perusahaan kedah tetep ningali kana aliran kas sareng ngahindarkeun biaya anu teu perlu. Hiji cara anu tiasa ngabantosan nyaéta dagang produk sareng jasa anjeun pikeun sumber anu anjeun peryogikeun. Kuring parantos milarian palanggan sateuacanna dina industri anu kuring tiasa anggo sacara pribadi sareng sacara propésional sareng éta ngahémat kuring sakedik artos mangtaun-taun. Pandemi coronavirus ayeuna diprediksi bakal ngarugikeun ékonomi global