Terminologi Tipografi: Apex to Swash and the Gadzook In Antar

Tipografi pikaresepeun pikeun kuring. Bakat désainer pikeun ngembangkeun font anu duanana unik bahkan tiasa nganyatakeun émosina teu aya anu luar biasa. Tapi naon anu ngawangun surat? Diane Kelly Nuguid ngahijikeun infographic munggaran anu masihan wawasan kana sababaraha bagéan surat dina tipografi. Pencét kana éta pikeun ningali pandangan lengkep. Tipografi Terminologi Glosarium Aperture - Ruang négatip bukaan atanapi sawaréh ditutupkeun ku

Naon ari Slogan? Slogan Merek Terkenal sareng Évolusi na

At DK New Media, slogan kami nyaéta Kami ngabantosan perusahaan pikeun minuhan poténsi pamasaranna. Éta cocog sareng rupa-rupa layanan anu kami tawarkeun - ti konsultasi produk, dugi ka pamekaran kontén, dugi ka optimasi pamasaran online ... sadayana anu kami lakukeun nyaéta ngaidentipikasi jurang dina strategi sareng ngabantosan perusahaan ngeusian éta sela. Kami henteu kantos dugi ka mérekna, ngembangkeun pidéo viral atanapi nambihan jingle ... tapi kuring resep pesen na