ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Salajengna Pikeun Ngepaskeun Jalma, Teknologi, Sareng Proses

Upami anjeun perusahaan perusahaan dimana anjeun parantos ngadistribusikaeun data dina sababaraha sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) ampir diperyogikeun. Sistem sering dirarancang pikeun prosés perusahaan internal atanapi otomatisasi ... sanés kamampuan pikeun ningali kagiatan atanapi data dina sapanjang perjalanan palanggan. Sateuacan Platform Data Pelanggan pencét pasar, sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngahijikeun platform sanés ngahambat catetan tunggal bebeneran dimana saha waé dina organisasi tiasa ningali kagiatan di sakitar