Mangpaat Ngagunakeun Titik Tablet Sistem Penjualan Di Toko

Nalika toko ritel mikirkeun hiji point of tablet penjualan, aranjeunna panginten ngan saukur mikirkeun gaganti POS anu lami, masif, lami anu aranjeunna mésér dasawarsa ka tukang. Penting pikeun tetep diémutan yén tablet POS sanés ngan saukur ngarengsekeun masalah biaya hardware, éta ogé alat serbaguna anu tiasa ningkatkeun pangalaman balanja konsumén. Titik sélulér tina perangkat keras penjualan sareng industri perangkat lunak anu diproyeksikeun ukuranana $ 2

10 Kauntungan Unggal Usaha Leutik Nyadar ku Stratégi Pemasaran Digital

Kami ngawawancara Scott Brinker ngeunaan Konférénsi Téhnologi Pemasaran anu bakal datang, Martech. Salah sahiji hal anu kuring diskusikeun nyaéta jumlah usaha anu henteu nyebarkeun strategi sabab strategi na ayeuna jalan. Kuring henteu ragu yén perusahaan anu, contona, kecap anu hadé tina palanggan mulut, tiasa ngagaduhan usaha anu berkembang sareng sejahtera. Tapi éta sanés hartosna strategi pamasaran digital moal ngabantosan aranjeunna. Strategi pamasaran digital tiasa ngabantosan prospekna pikeun nalungtik

Mangpaat Stratégi Pamasaran Eusi Anu Saé

Naha urang peryogi pamasaran kontén? Ieu patarosan anu seueur jalma dina industri ieu henteu ngajawab leres. Perusahaan kedah ngagaduhan strategi kontén anu mantep sabab seuseueurna prosés pengambilan keputusan parantos robih, berkat média online, sateuacan prospek kantos ngahontal telepon, beurit, atanapi panto payun bisnis urang. Supados urang mangaruhan kaputusan pameseran, éta penting pikeun urang mastikeun mérek kami

Pemasar Tech anu terhormat: Ngeureunkeun Fitur Pamasaran tibatan Mangpaat

Pasangan minggu terakhir, kuring lalaunan nambihan alat-alat pamasaran kana situs anu énggal. Salah sahiji hal anu luar biasa anu kuring perhatoskeun nyaéta perusahaan téknologi resep kana fitur pasar sareng sama sekali ngalalaworakeun kana kauntungan pasar. Case in point mangrupikeun perbandinganHootsuite versus CoTweet ™: pamasaran CoTweet dina halaman imahna ngadorong kauntungan tina ngagunakeun platform: CoTweet mangrupikeun platform anu ngabantosan perusahaan ngahontal sareng ngiringan konsumén nganggo Twitter. Monitor mérek anjeun -