Naon Unsur Anu Kedah Anjeun Tés dina Kampanye Email Anjeun?

Ngagunakeun panempatan koropak kami tina 250ok, kami tés sababaraha bulan ka pengker dimana kami ngabahas deui garis judul buletin kami. Hasilna luar biasa - panempatan koropak kami ningkat langkung 20% ​​dina daptar siki anu urang jieun. Kanyataanna nyaéta tés email pantes pikeun investasi - sakumaha ogé pakakas pikeun ngabantosan anjeun dugi ka ditu. Bayangkeun anjeun laboratorium anu tanggung jawab sareng anjeun ngarencanakeun pikeun nyobian seueur