Elokenz: Cerdas Repost Eusi Laksanakeun Pangsaéna Loka anjeun dina Média Sosial

Pemasar sacara alami kreatif sareng kuring yakin kadang éta teuing ngarugikeun kinerja bisnisna. Éta mangrupikeun hal anu kuring teraskeun ngingetan nyalira ku tulisan kuring. Kuring sering teuleum langkung jero sareng jero alat sareng stratégi… sareng hilap yén aya tamu anu henteu kantos ngumbara sareng kuring. Pikeun perusahaan, ieu mangrupikeun pangawasan anu ageung. Nalika aranjeunna neraskeun idéal sareng nyebarkeun kontén, aranjeunna hilap yén aya sababaraha urang anu henteu ogé

Sadayana Anu Anjeun Kedah Perhatoskeun Ngeunaan "Waktu Pangsaéna"

Upami kuring henteu pernah ngabagi infographic waktos anu pangsaéna, kuring bakal senang ieu anu terakhir. Sareng kuring miharep pisan anjeun bagikeun ogé. Kuring leres-leres ngahiang unggal ningali waktos anu pangsaéna pikeun infographic. Wayah pangsaéna pikeun Tweet. Waktos anu pangsaéna pikeun ngapdet dina Facebook. Waktos anu pangsaéna pikeun ngirim email. Pangsaéna waktos pikeun ngapdet LinkedIn. Waktos pangsaéna pikeun blog. Argh… leres-leres ngajantenkeun kuring gélo. Iraha batur ngabagi salah sahiji

Prakték Pangsaéna pikeun Formulir Pembaruan Pos sareng Status

Kuring henteu yakin kuring bakal nelepon infographic ieu Kumaha Cara Nyiptakeun Tulisan Sampurna; Nanging, éta ngagaduhan sababaraha klarifikasi anu hadé ngeunaan naon prakték pangsaéna anu dianggo pikeun ngamutahirkeun blog, video sareng status sosial anjeun online. Ieu Iterasi kaopat tina infographic populérna - sareng nambihan dina blogging sareng video. Pamakéan citra, ajakan-to-aksi, promosi sosial sareng hashtags mangrupikeun naséhat anu hébat sareng sering dipaliré salaku pamasar ngan ukur dianggo nyiarkeun eusi na. abdi