Ngadangukeun Naon Masalah dina Twitter sareng Narratif

Narratif nembé ngaluncurkeun alat na dumasar kana téknologi teangan laten pikeun ngayak gelombang pasang paguneman Twitter sareng nyayogikeun data trending anu bermakna. Daripada nyayogikeun data anu garing, kuantitatif ngeunaan séntimén, jumlah retweet, sareng sajabana, Hasil povides Narratif diformat sareng dikondensasi salaku paguneman anu peringkat (atanapi carita) kalayan pangaruh. Panganteur na saderhana, gancang sareng saé ditata. Éta nyandak pangguna pikeun ngaidentipikasi data trend, mendakan tulisan anu berpengaruh sareng ngaidentipikasi influencer. Ayeuna di

7 Jenis Pemasar Digital

Jalma-jalma di Optify ngabagi infographic ieu bari lami deui sareng urang nembé ngabagikeunana. Ieu mangrupikeun gambaran anu lucu dina 7 jinis pemasar digital. Sedengkeun kuring resep banyolan, aya ogé masalah anu ngadasarkeun yén infographic leres-leres naékkeun ... para pemasar condong ngalakukeun naon anu aranjeunna pikaresepeun. Kami parantos nonton sakumaha malah klien kami nuluykeun sumber kana strategi anu henteu jalan - ngan saukur kusabab éta raoseun

Email 2.0 - Aplikasi Internet Beunghar, Multimedia, Dokumén anu dipasang?

Kuring nyarios sareng rerencangan kuring dinten ayeuna, Dale McCrory. Anjeunna nunjukkeun peluncuran anyar Adobe, Adobe Digital Edition Béta. Numutkeun kana situs Adobe: Adobe Digital Editions mangrupikeun cara anu énggal pisan pikeun maca sareng ngatur ebook sareng publikasi digital anu sanés. Edisi Digital diwangun tina dasarna salaku aplikasi Internét (RIA) anu ringan sareng euyeub. Edisi Digital tiasa dianggo online sareng offline, sareng ngadukung eusi PDF sareng basis XHTML. Dale kedah mikir