Nyukcruk ROI Pamasaran Eusi pikeun Dummies

Jalma di Uberflip parantos nyandak komprehensif kumaha ngitung deui pamasaran eusi anjeun dina investasi, teras lebet kana infographic uber cool ieu. Popularitas pamasaran eusi henteu tiasa dipungkir. Numutkeun ka Content Marketing Institute, langkung ti 90% mérek parantos nanem modal dina ebook, video, média sosial, blogging, sareng saluran sanés. Nanging, ngan kirang ti satengahna anu terang persis kumaha ngalacak kasuksésan usahana. Kuring ngan ukur mamatahan