Big Data Insights ti Microsoft

Numutkeun ka Microsoft's Global Data Big Data Trends: ulikan 2013 langkung ti 280 pengambil keputusan IT, tren ieu muncul: Sanaos departemen IT (52 persén) ayeuna nyetir seueur paménta pikeun data ageung, perawatan pelanggan (41 persén) , penjualan (26 persén), kauangan (23 persén) sareng pamasaran (23 persén) departemén beuki ngadorong paménta. Tujuh belas persén konsumén anu disurvei aya dina tahap awal nalungtik solusi data ageung, sedengkeun 13 persén parantos sapinuhna