mParticle: Kumpulkeun sareng Sambungkeun Data Palanggan Ngaliwatan API sareng SDK Aman

Klién anyar anu urang damel sareng gaduh arsitéktur anu sesah anu nambalan babarengan belasan platform sareng bahkan langkung lebetna. Hasilna mangrupikeun sapuluh duplikasi, masalah kualitas data, sareng kasusah dina ngatur palaksanaan salajengna. Sanaos aranjeunna hoyong urang tambihan langkung seueur, kami nyarankeun yén aranjeunna ngaidentipikasi sareng ngalaksanakeun Platform Data Palanggan (CDP) pikeun ngatur sadaya titik éntri data kana sistemna, ningkatkeun akurasi data na, matuh

Naon ari MarTech? Téknologi Pamasaran: Kapungkur, Ayeuna, sareng Kahareup

Anjeun tiasa janten cekikikan ti kuring nyerat tulisan dina MarTech saatos nyebarkeun langkung ti 6,000 tulisan ngeunaan téknologi pamasaran langkung ti 16 taun (saluareun umur blog ieu ... Kuring kantos aya di blogger sateuacana). Kuring yakin éta pantes diterbitkeun sareng ngabantosan para ahli bisnis langkung sadar kumaha MarTech éta, aya, sareng masa depan naon anu bakal aya. Anu mimiti, tangtosna, nyaéta MarTech mangrupikeun portmanteau pamasaran sareng téknologi. Abdi sono pisan

Maksimalkeun Peunteun Data ageung sareng Optimasi Tumpukan Data Big Pepperdata sareng Tuning Otomatis

Nalika diungkit leres, data ageung tiasa superpower operasi. Data ageung ayeuna ngagaduhan peran anu penting dina sagala hal ti mimiti perbankan dugi ka Podomoro ka pamaréntah. Prakiraan kamekaran pasar data ageung global, ti $ 138.9 milyar dina 2020 dugi ka $ 229.4 milyar taun 2025, mangrupikeun indikasi anu jelas yén data ageung ayeuna janten perlengkapan permanén dina bentang bisnis. Nanging, pikeun ngahasilkeun nilai paling seueur tina data ageung anjeun, kabutuhan tumpukan data ageung anjeun

10 Teknologi Modern Anu Ningkatkeun Pamasaran Digital

Kadang kecap gangguan ngagaduhan konotasi négatip. Kuring henteu percanten pamasaran digital ayeuna nuju kaganggu ku téknologi modéren, kuring yakin éta ditingkatkeun ku éta. Pemasar anu adaptasi sareng ngadopsi téknologi anu langkung énggal tiasa ngahususkeun, ngiringan, sareng ngahubungkeun sareng prospek sareng konsuménna ku cara anu langkung bermakna. Pangkat sareng dinten blast anu ngalir di tukangeun urang salaku sistem janten langkung saé dina nargétkeun sareng ngaramal paripolah konsumen sareng bisnis.