Ngartos Iklan Programmatic, Trenna, sareng Pamimpin Téknologi Iklan

Pikeun sababaraha dekade, iklan dina Internet geus rada disparate. Penerbit milih nawiskeun bintik iklan sorangan langsung ka pangiklan atanapi nyelapkeun perumahan iklan pikeun pasar iklan pikeun nawar sareng ngagaleuhna. Dina Martech Zone, urang ngagunakeun real estate ad urang kawas kieu ... ngamangpaatkeun Google Adsense mun monetize artikel na kaca kalawan Iklan relevan ogé inserting Tumbu langsung sarta Iklan tampilan kalawan affiliates jeung sponsor. Advertisers dipaké pikeun ngatur sacara manual

Tren MarTech Anu Ngadorong Transformasi Digital

Seueur spesialis pamasaran terang: salami sapuluh taun ka pengker, téknologi pamasaran (Martech) parantos ngabeledug dina kamekaran. Prosés pertumbuhan ieu moal ngalambatkeun. Nyatana, ulikan 2020 panganyarna nunjukkeun aya langkung ti 8000 alat téknologi pamasaran di pasar. Kaseueuran pemasar nganggo langkung ti lima alat dina dinten anu ditangtukeun, sareng langkung ti 20 sadayana dina palaksanaan strategi pemasaranna. Platform Martech ngabantosan bisnis anjeun pikeun ngabalikeun deui investasi sareng bantosan

Kecerdasan Ponggawa (AI) Sareng Revolusi Pamasaran Digital

Pamasaran digital mangrupikeun inti tina unggal bisnis ecommerce. Éta biasa nyayogikeun penjualan, ningkatkeun kasadaran merek, sareng ngahontal palanggan anyar. Nanging, pasar ayeuna jenuh, sareng usaha e-commerce kedah kerja keras pikeun ngéléhkeun persaingan. Henteu ngan éta-aranjeunna ogé kedah ngalacak tren téknologi pangénggalna sareng nerapkeun téknik pamasaran saluyu. Salah sahiji inovasi téknologi pang anyarna anu tiasa merevolusikeun pamasaran digital nyaéta kecerdasan buatan (AI). Hayu urang tingali kumaha. Masalah Penting Sareng Ayeuna

mParticle: Kumpulkeun sareng Sambungkeun Data Palanggan Ngaliwatan API sareng SDK Aman

Klién anyar anu urang damel sareng gaduh arsitéktur anu sesah anu nambalan babarengan belasan platform sareng bahkan langkung lebetna. Hasilna mangrupikeun sapuluh duplikasi, masalah kualitas data, sareng kasusah dina ngatur palaksanaan salajengna. Sanaos aranjeunna hoyong urang tambihan langkung seueur, kami nyarankeun yén aranjeunna ngaidentipikasi sareng ngalaksanakeun Platform Data Palanggan (CDP) pikeun ngatur sadaya titik éntri data kana sistemna, ningkatkeun akurasi data na, matuh