Pamasaran Deukeut sareng Pariwara: Téhnologi sareng Taktik

Pas kuring asup kana ranté Kroger (pasar swalayan) lokal kuring, kuring ningali telepon kuring sareng aplikasi ngingetkeun kuring dimana kuring tiasa némbongan barkod Kroger Tabungan kuring pikeun dipariksa atanapi kuring tiasa muka aplikasi pikeun milarian sareng mendakan barang-barang di lorong-lorong. Nalika kuring nganjang ka toko Verizon, aplikasi kuring ngingetkeun kuring sareng tautan ka cek-in bahkan sateuacan kuring kaluar tina mobil. Ieu dua

Pitunjuk pikeun Usaha Leutik Ngaiklan dina Facebook

Kamampuh pikeun bisnis sacara organik ngawangun pemirsa sareng pasar ka aranjeunna dina Facebook parantos cukup liren. Éta henteu hartosna yén Facebook sanés mangrupikeun sumber iklan anu mayar anu hadé. Kalayan ampir unggal calon pembeli anu anjeun nyobian ngahontal dina hiji platform, sareng kamampuan pikeun udagan sareng ngahontal aranjeunna, iklan Facebook tiasa ngadorong seueur paménta pikeun usaha alit anjeun. Kunaon Usaha Leutik Ngaiklan dina Facebook 95% tina

Kegiatan Pamasaran Online Top pikeun Usaha Leutik sareng Sedeng

Emarsys, panyadia utama perangkat lunak pamasaran awan pikeun perusahaan B2C, parantos ngaluarkeun hasil survey pribadi sareng online na 254 ahli ritel anu diterbitkeun dina gawé bareng WBR Digital. Papanggihan konci kalebet SMBs (usaha kalayan pendapatan $ 100 juta atanapi kirang) dina ritel B2C ngembangkeun strategi omnichannel sekitar kasuksésan anu parantos kabuktosan, nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun nyiapkeun usum balanja liburan anu kritis, sareng nyobian nyandak téknologi anu langkung maju pikeun payun, sareng teras-terasan

Infographic: 46% Konsumén Anggo Média Sosial dina Kaputusan Mésér

Abdi hoyong anjeun ngalakukeun tés. Buka Twitter sareng milari hashtag anu aya hubunganana sareng bisnis anjeun sareng turutan pamimpin anu muncul, buka Facebook sareng milarian grup anu aya hubunganana sareng industri anjeun sareng gabung, teras buka LinkedIn sareng gabung sareng grup industri. Méakkeun 10 menit sapoé dina unggal pikeun minggu hareup teras ngalaporkeun deui naha éta pantes. Éta bakal janten. Anjeun bakal diajar

Épéktip Eusi Usaha Leutik Épéktronik pikeun Konsumén

70 persén pelanggan anu resep milih inpormasi ngeunaan perusahaan tina kontén tibatan ngalangkungan iklan. 77 persén usaha leutik anu nanem modal dina metodologi pamasaran eusi pikeun ngarobih pangunjung online kana konsumén. Intina nyaéta ieu: Pencét tina Kontén anu Dibagi lima kali langkung kamungkinan pikeun ngahasilkeun beuli! Di luar biaya waktos, pamasaran kontén sanés mangrupikeun cara anu mahal pikeun promosi bisnis anjeun. Mayoritas ageung tina

Kumaha Ngagunakeun Média Sosial pikeun Usaha Leutik

Éta henteu saderhana panginten jalma. Pasti, saatos dasawarsa damel éta, kuring ngagaduhan salah sahiji handap anu hadé dina média sosial. Tapi usaha leutik biasana henteu gaduh sapuluh taun kanggo ningkat sareng nyiptakeun momentum strategi aranjeunna. Malah dina usaha alit kuring, kamampuan kuring ngajalankeun inisiatip pamasaran média sosial anu strategis pisan pikeun usaha alit kuring mangrupikeun tantangan. Kuring terang kuring kedah teraskeun ningkatkeun jangkauan kuring

Kabuktian Cara Kauntungan Usaha Leutik anjeun ti Marketing Média Sosial

Anjeun bakal kaget yén, saatos sadaya studi kasus sareng buktina, masih aya jalma anu teu terang-terang di dunya bisnis alit anu percanten yén média sosial ngan ukur nyéépkeun waktos. Entong salah paham ... éta tiasa nyéépkeun waktos. Upami anjeun nyéépkeun waktos anjeun nonton sareng ngeposkeun pidéo ucing, anjeun panginten moal kéngingkeun teuing bisnis. Kuring yakin nalika usaha munggaran ngagaduhan telepon, para pamingpin prihatin