Pembina Aplikasi Mobile sareng Platform Wéb Mobile Pikeun Usaha anjeun

Kuring masih sacara umum kaget ku jumlah situs anu henteu acan tiasa ditingali dina alat sélulér - kalebet panerbit anu kacida gedéna. Panilitian Google parantos nunjukkeun yén 50% jalma bakal ninggalkeun halaman wéb upami henteu ramah-sélulér. Éta sanés ngan ukur kasempetan pikeun kéngingkeun sababaraha pamaca tambahan, ngarobih situs anjeun kanggo panggunaan sélulér tiasa ningkatkeun pangalaman pangguna anjeun kumargi anjeun terang yén jalma ayeuna nuju mobile! Kalayan rupa-rupa ageung tina

19 Stats Penjualan kanggo Email, Telepon, Suratsora, sareng Jual Sosial

Penjualan mangrupikeun bisnis jalma dimana hubungan penting sapertos produk, utamina dina industri penjualan perangkat lunak. Pamilik bisnis peryogi jalma anu tiasa diandelkeun pikeun téknologi na. Aranjeunna bakal ngungkit kanyataanana ieu, sareng merjuangkeun harga anu langkung saé, tapi langkung saé tibatan éta. Wakil penjualan sareng anu gaduh SMB kedah akur, sareng langkung penting pikeun wakil penjualan kanggo éta kajantenan. Teu ilahar pikeun a