Privy: Gampang Dipaké, Fitur Kuat pikeun akuisisi Pelanggan Di Situs

Salah sahiji konsumén urang aya dina Squarespace, sistem manajemen kontén anu nyayogikeun sadayana dasar - kalebet ecommerce. Pikeun palanggan mandiri, éta mangrupikeun platform anu saé sareng seueur pilihan. Kami sering nyarankeun WordPress anu di-host kusabab kamampuan sareng kalenturan anu teu terbatas ... tapi pikeun sababaraha Squarespace mangrupikeun pilihan anu padet. Sedengkeun Squarespace henteu ngagaduhan API sareng jutaan integrasi anu dihasilkeun anu parantos siap, anjeun masih tiasa mendakan sababaraha alat anu saé pikeun ningkatkeun situs anjeun. Kami