SimpleCast: Platform Komunikasi Aliran Palanggan

SimpleCast 360 Automation Manager ngagabungkeun 15 kaluaran saluran kana hiji platform, ngamungkinkeun para marekters ngawangun kampanye pamasaran otomatis sareng aliran komunikasi. Solusi na ngamungkinkeun anjeun ngahontal jalma anu bener dina waktos anu pas ngalangkungan modeu komunikasi anu pikaresep. Kalibet sareng palanggan sareng prospek dumasar kana data anu disimpen, minatna, sareng interaksi anu kapungkur sareng organisasi anjeun pikeun ningkatkeun labuh anjeun dina investasi. Solusi otomasi pamasaran SimpleCast ngamungkinkeun anjeun nyetél