Pangajaran Dipelajari: Platform Média Sosial sareng Blockchain Massa Nyoko

Munculna blokchain salaku solusi pikeun ngamankeun data mangrupikeun robahan. Langkung seueur deui ayeuna, nalika platform média sosial ngamanpaatkeun ayana anu nyebar pikeun nyiksa privasi jalma sacara tetep. Éta kanyataan. Hiji kanyataan anu narik bantosan publik dina sababaraha taun ka pengker. Ngan taun kamari sorangan, Facebook aya dina seuneu parah kusabab nyalahgunakeun data pribadi tina 1 juta pangguna di Inggris sareng Wales. Raksasa média sosial anu dipimpin Mark Zuckerberg

Cicih layar: Kumaha Blockchain Bakal Ngaruh Influencer Marketing

Nalika Tim Berners-Lee nimukeun World Wide Wéb langkung tilu dasawarsa ka pengker, anjeunna henteu tiasa ngarep-ngarep yén Internét bakal mekar janten fenomena di mana-mana ayeuna, sacara dasarna ngarobah cara dunya fungsina dina sagala bidang kahirupan. Sateuacan Internét, murangkalih hoyong janten astronot atanapi dokter, sareng judul padamelan influencer atanapi panyipta kontén ngan saukur teu aya. Maju ka ayeuna sareng ampir 30 persén barudak yuswa dalapan dugi ka dua belas

5 Tren Top dina Digital Asset Management (DAM) kajadian Di 2021

Pindah kana 2021, aya sababaraha kamajuan anu kajantenan dina industri Digital Asset Management (DAM). Dina taun 2020 urang nyaksian parobihan anu parah dina kabiasaan damel sareng paripolah konsumen kusabab kovid-19. Numutkeun ka Deloitte, jumlah jalma anu damel di bumi dua kali di Switzerland salami pandemi éta. Aya ogé alesan pikeun yakin yén krisis bakal nyababkeun kanaékan permanén dina karya jarak jauh dina skala global. McKinsey ogé ngalaporkeun konsumén ngadorong ka arah hiji

Blockchain - Masa Depan Téknologi Keuangan

Kecap cryptocurrency sareng blockchain ayeuna aya dimana-mana. Perhatian umum sapertos kitu tiasa dijelaskeun ku dua faktor: biaya tinggi cryptocurrency Bitcoin sareng pajeulitna ngartos inti tina téknologi. Sejarah mecenghulna mata uang digital anu munggaran sareng téknologi P2P anu mendakan bakal ngabantosan urang ngartos "leuweung crypto" ieu. Jaringan Desentralisasi Aya dua definisi Blockchain: • Ranté teras-terasan blok anu ngandung inpormasi. • Disebarkeun didistribusikeun

Kumaha Blockchain Bakal Suluh Transformasi dina Industri E-Dagang

Sapertos kumaha révolusi e-commerce pencét pantai, janten siap pikeun parobihan anu sanés dina bentuk téknologi blok. Naon waé tantangan dina industri e-commerce, blokchey janji pikeun ngatasi seueur pisan sareng ngajantenkeun bisnis langkung gampang pikeun anu ngajual ogé anu mésér. Kanggo terang kumaha blockchain bakal ngagaduhan manpaat positip pikeun industri e-commerce, kahiji, anjeun kedah terang ngeunaan kaunggulan téknologi blockchain sareng

RÉMÉT: Naha Blockchain Ngaleungitkeun Urang tina Log Asp sareng Sandi?

Salah sahiji téknologi anu langkung pikaresepeun nyaéta blockchain. Upami anjeun hoyong tinjauan téknologi blockchain - baca tulisan kami, Naon Téknologi Blockchain. Dinten, kuring kajantenan di ICO ieu, REMME. Naon ari ICO? ICO mangrupikeun Panawaran Koin Awal. ICO lumangsung nalika aya anu nawiskeun investor sababaraha unit cryptocurrency atanapi crypto-token énggal di tukeran ngalawan cryptocurrency sapertos Bitcoin atanapi Ethereum, dina hal ieu REMME Numutkeun ka Forbes, biaya kajahatan siber bakal

Naon Téknologi Blockchain?

Tingali dina tagihan dolar, sareng anjeun bakal mendakan nomer serial. Dina cek, anjeun bakal mendakan alihan sareng nomer akun. Kartu kiridit anjeun ngagaduhan nomer kartu kiridit. Angka-angka éta asup log di lokasi di mana waé - boh dina database pamaréntah atanapi sistem perbankan. Nalika anjeun ningali dolar, anjeun henteu terang naon sajarahna. Sugan éta dipaling, atanapi panginten éta salinan palsu. Goréng, tengah

Masa depan Kontrak Ngajalankeun Diri Nganggo Blockchain

Kumaha upami kontrak sacara otomatis tiasa ngajalankeun diri upami aya sarat-sarat anu pasti? Dina infographic ieu, Kakuatan Kontrak Smart dina Blockchain, Etherparty ngajelaskeun kumaha ieu sanés kapayunna - Kontrak Smart janten kanyataan. Kontrak pinter tiasa nyandak sipat subyektif kualifikasi kontrak sareng perundingan tina panangan kaputusan, nyayogikeun kasempetan anu luar biasa pikeun pihak-pihak pikeun nutup penawaran anu sampurna pikeun unggal pihak - ngeunaan biaya,