Blog-Tipping: Palatih Blog Abdi

Tekanan hurung! Shonnie Lavendar, Palatih Blog, parantos naros ka kuring pikeun masihan tip kana blogna - Palatih Blog Abdi: Sederhanakeun kurva diajar blog ku palatih Shonnie Lavender! Kuring mutuskeun pikeun nahan sareng ngalakukeun maca dina situs Shonnie sareng kuring resep pisan! Kuring henteu percanten aya cekap ngagambarkeun dina média sosial awéwé sareng minoritas. Abdi sanés blogger kasempetan anu sami, kuring ngan saukur mikir yén upami urang leres-leres diajar

RPM Blog anjeun Pegged, Tapi Anjeun Henteu Menangkeun Balapan!

Salian ti bantosan kuring nyobian nyayogikeun blogger sanés ngalangkungan blog ieu, saleresna kuring ngabantosan sababaraha blogger sacara langsung. Hanjakalna, kuring henteu nyéépkeun seueur waktos pikeun ngalakukeun éta sakumaha anu kuring pikahoyong - kuring kedah damel mayar tagihan. Kamari kuring angkat siang sareng ngahadiran konperénsi wéb régional. Konperénsi éta saé, dinten anu kompak pinuh ku sési 1 jam anu ramé ku inpormasi